Kies een spiegel

U kunt één van de formaten spiegels kiezen of zelf uw ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel bij ons aanleveren. Het creatieve gedeelte is aan u.

Kies hier als eerste de basis vorm die u als spiegel wilt hebben.

Ovale spiegel graverenvierkant.pngrechthoek.pngrond.png

Wij nemen graag het graveren tot onze taak en helpen u bij het technische gedeelte, zoals de aanleverspecificaties.

Onze werkwijze

Spiegel graveren is een vak waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Daarom is bij ons bijna alles mogelijk! Heeft u zelf een ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel thuis die u wilt laten graveren? Of wilt u een afwijkend model of zeer grote spiegel graveren? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt de ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel vervolgens ook eenvoudig hier bestellen.

Wilt u een mooie, gepersonaliseerde ovale spiegel aan uw wand? Wij kunnen voor u elk soort ovale spiegel graveren. U voorziet ons simpelweg van de gewenste afbeelding en wij zorgen ervoor dat u een prachtige spiegel terugkrijgt!

Het graveren van de ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel doen wij in de achterzijde. Daardoor blijft de functie als spiegel behouden. Na het spiegel graveren wordt de spiegel opnieuw voorzien van een beschermlaag. Dit doen we om beschadiging van de gravure te voorkomen. Ons atelier waar wij de ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel graveren is gevestigd in Amsterdam Noord.

Spiegel graveren

Spiegel graveren doen wij met behulp van graveer apparatuur. Wij kunnen verschillende technieken toepassen voor het graveren. Daardoor kunnen wij o.a. graveren in spiegels maar ook kunnen wij glazen graveren, naambordjes graveren of flessen graveren. Dit doen wij met uiterste precisie en vakmanschap, met als resultaat een gedetailleerde gravure van uw afbeelding in bijvoorbeeld een ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel!

Wij geven u graag advies over het graveren van een foto, logo, tekst of combinatie hiervan in een spiegel. Omdat u natuurlijk een unieke spiegel wilt, vragen wij u de afbeeldingen waarmee u de spiegel graveren wilt zelf aan te leveren.

Laat uw ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel graveren bij ons en u bent verzekerd van;

  • Hoge kwaliteit
  • Een unieke, gepersonaliseerde spiegel
  • Betaalbare prijzen
  • Snelle levering

Neemt u vandaag nog contact met ons op en laat uw ovale, vierkante, ronde of rechthoekige spiegel graveren in Amsterdam!