Over ons

Spiegel-graveren is gespecialiseerd in spiegels graveren. Wij kunnen elk formaat spiegel graveren met elke gewenste afbeelding, tekst of logo. U vindt op spiegel-graveren altijd een uniek cadeau voor een huwelijk, verjaardag, geboorte of jubileum. Persoonlijk met naam, datum, tekst, logo of foto.

Spiegels graveren doen we vanuit onze locatie in AmsterdamSpiegel-graveren voorziet u van een origineel cadeau, zorgt voor een snelle levering én voor betaalbare topkwaliteit! En wilt u een spiegel graveren om vervolgens zelf thuis aan de wand te hangen, dan bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een prachtige spiegel met gravure ontvangt, waar u iedere dag weer met plezier naar zult kijken!

Afspraak is afspraak Als wij zeggen dat we het doen, dan doen we het ook! U mag er van uitgaan dat wij onze afspraken nakomen, zodat u geen enkele zorg heeft. Dat geldt ook voor de bezorging. U heeft daarbij nog de keuze om de spiegel bij ons op te halen in ons atelier in Amsterdam Noord, of wij sturen de spiegel naar u toe.

100% tevredenheidgarantie Wij willen maar één ding: dat u tevreden bent met uw gegraveerde spiegel. Wij controleren altijd uw aangeleverde bestanden, sturen u vooraf een voorbeeld toe en besteden vervolgens alle zorg en aandacht aan het graveren van uw spiegel. Zo weten we namelijk zeker dat wij u het beste resultaat kunnen leveren!

Spiegel graveren Amsterdam
Spiegel-graveren is gevestigd in Amsterdam en is een onderdeel van RDG Reclame. 
RDG Reclame is specialist in reclame en belettering. U kunt bij RDG Reclame terecht voor o.a.;

- Reclameborden
- Kleding bedrukken of borduren
- Foto op canvas
- Graveren

CONTACT

Telefoon: 085-0290060
Email: info@spiegel-graveren.nl

ADRES

Johan van Hasseltweg 40
1022 WV Amsterdam

spiegel-graveren.png